The Vow

Fiksohu.com > The Vow

The Vow


Zhanri:  Drame, Romance

Një aksident me makinë vë Pejxhin në një gjendje kome, dhe kur ajo zgjohet me humbje memoriesh të rënda, Leo bashkëshorti i saj punon për të fituar zemrën e saj përsëri.[wp-like-locker]

Shiko filmin: Putlocker | Veevr | Vidxden | Ovfile
Shkarko filmin: Rapidshare[/wp-like-locker

Titrat: Fiksohu.com
iMDB: 6.6/1.0

Shiko Trailer Shiko Posterin

IMDB - Informacion

32 Responses to The Vow

acko 10/05/2012 at 08:11

dobro nic film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>