The Vow

Fiksohu.com > The Vow

The Vow                        Drame -

Një aksident me makinë vë Pejxhin në një gjendje kome, dhe kur ajo zgjohet me humbje memoriesh të rënda, Leo bashkëshorti i saj punon për të fituar zemrën e saj përsëri.[wp-like-locker]

Shiko filmin: Putlocker | Veevr | Vidxden | Ovfile
Shkarko filmin: Rapidshare[/wp-like-locker

Titrat: Fiksohu.com
iMDB: 6.6/1.0

Shiko Trailer Shiko Posterin

IMDB - Informacion
x
Na ndiqni ne Facebook