In the Land of Blood and Honey

Fiksohu.com > In the Land of Blood and Honey

In the Land of Blood and Honey


Zhanri:  Drame, Romance

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët, ri’takohet me Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja e tyre dikur premtuese është bërë e paqartë si dhe motivet e tyre kanë ndryshuar.
[wp-like-locker]
SHIKO FILMIN:
Putlocker | Vidxden | Movreel | Uploadc | Vidup | Nosvideo | Nowvideo

SHKARKO FILMIN:
Rapidshare | Rapidgator Movreel | Uploadc | Vidup | Putlocker
[/wp-like-locker]

iMDB: 4.1/10

Shiko Trailer Shiko Posterin

IMDB - Informacion

21 Responses to In the Land of Blood and Honey

cicmic 18/08/2012 at 16:00

jeni te papare fenomenal po funksionon tash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>