Falja e Gjakut

Fiksohu.com > Falja e Gjakut

Falja e Gjakut


Zhanri:  Drame

Një familje shqiptare është shqyer nga një vrasje, duke rezultuar në një gjakmarrje që gjen Nik. Ai dhe motra e tij jan detyruar qe te lene shkollen per te marre persiper bisnesin e familjes.

[wp-like-locker]

http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vputlocker.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/drapidgator.png
http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vfilebox.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/dfilebox.png
http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vvidbull.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/dvidbull.png
http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vmovreel.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/dmovreel.png
http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vuploadc.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/duploadc.png
http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/vnosvideo.png http://fiksohu.com/wp-content/themes/life/images/dputlocker.png

http://fiksohu.us/review/Z
[/wp-like-locker]

Shiko Trailer Shiko Posterin

IMDB - Informacion

One Response to Falja e Gjakut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>